• 969
    barcacekme.swf'den, realcekme.swf'ye evrildi bence bu sene. kendi aralarında oynadıkları maçlarda real madrid'in ofansif kadrosu dezavantaj oluşturacaktır, bu kesin. çünkü ideal kadrolarında defans 4'lüsü hariç sadece xabi alonso defansif özellikli bir oyuncu. bunu barcelona, bayern münih gibi takımlar avantaja çevirebilecek güce sahip. ama olur da bizim gibi başaltı takımlardan biriyle eşleşirseler çok rahat 5'e 6'ya gidebilecek kapasitedeler. ve bizim bunu durduracak gücümüz maalesef yok. bizimle alakalı değil aslında, dünyada böyle başaltı takımı aklıma gelmiyor.

    buna mukabil; sen gelme kardeş. hatta bırak gruplar aşamasını, bu sene sen hiç gelme. düş yakamızdan aq.

    edit: ben gece bu satırları yazarken alonso da bayern münih'e gitmiş. bana göre alonso ideal kadrolarında mutlaka olması gereken bir adamdı. çünkü modric de, kroos da daha çok ofansif yazılımlı futbolcular. kroos zaten münih de ofansif orta saha mevkinde oynuyordu.
    şimdi tekrar baktığımda orta saha ikilisini kroos ve modric'den kuracaklar gibi. edit'ten önce yazdıklarımla aynı fikirdeyim, hatta pergel daha da açılır bu durumda bana kalırsa. he gider illarramendi'yi oynatırlarsa bir şey diyemem ama gidip kroos'u veya modric'i mi keseceksin? o da olmaz.

    sahi bu adamlar illarramendi'ye 42 milyon vermişti. bu işi daha isco'su var. james'i aldıklarına göre isco'ya ne olacak? ne biçim takım lan bu?

    edit2: şimdi baktım, 38 milyona gitmiş illarramendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın