resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 6428
    selçuk inan (1 seneden fazla süredir kendisinden haber alınamıyor, seviyoruz ama sabır taşıyor.)
    burak yılmaz (kendisinin saf futbolcu özelliklerinin takım kötü gittiğinde bu gidişi ne kadar desteklediği ortada, sabrı taşanlar çok fazla.)
    ünal aysal (bütün güzel işleri sürekli övülüyor fakat yaptığı yanlışlar bini aştı, fanları dışında sabır mabır kalmadı.)
    cesare prandelli (yeni geldi ve zamana ihtiyacı var. takıma bir etkisi olmadığı görüldü, kimse kendisini eleştirmiyor zaten fakat herkes tedirgin oldu.)
    alex telles ( yenidir zaman lazım dedik, ne kadar süre aldıysa o kadar geriye gitti.)

    wesley sneijder (geçen sene sinirden beynimin çatladığı zamanlarda en kritik anlarda devreye girmiş ve takımı ipten almış adamdır. her maç mükemmel oynamamakla birlikte takımın en iyi 3 oyuncusundan biridir geldiğinden beri. 1 maç ile kendisini eleştirmek en hafif tabirle ayıp olacaktır.)

    öyle yüzsüzsün ki sözlük aslında hiç iğrenmiyorum. burada duygu sömürüsü yapmayacağım lakin içinde beklettiğin bütün kini başkaları üzerinden vurmak sana hiç yakışmadı. bütün tepkilere ve eleştirilere açık biri olarak her insanın her söylemini her yerde söylemesi taraftarıyım lakin bastırdığın duyguları başkaları üzerinden fışkırtıyorsan bu yüzsüzlüğün karşısında da önce ben dururum. :(

    (bkz: 25 ağustos 2014 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın