• 203
    kendisini severim ama ettigi kufurun savunulacak bir tarafi da yok. direkt degil de endirekt olarak kufur etmis. ne fark ediyor? alirsa demis.

    simdi ben yasin'in basligina gidip "kendisini ilk 11'de oynatacak teknik direktorun zekasini sikeyim" desem ne olur? ayip olur, ceza gerektirir. benim sahsi fikrim, bence de fatih terim volkan'i almamali. ancak bunun tek sebebi son olaylar degil, dusen formu, yasi, onur'un daha iyi olmasi vs. daha gecerli sebepler. kadroya alirsa ayip eder. yine de kufur etmem ben. edecek olan varsa icinden etsin, evinde etsin, twitter'da etsin. ama galatasaray sozluk'te edemezsin kardesim.

    bugun bu kufure izin verirsen, yarin birgun olasiliklar uzerinden herkes birbirine kufur eder bu sozlukte. etmedigimizden degil, zaten bir ton kufur yaziliyor hergun, ortalik yeterince karisik, disiplinsizlik dizboyu, cifte standartlar mevcut. keske ceza degil de uyari alsaydi, hatta hic yazmasaydi. kendisini savunmak icin ayni kufurleri edenler de ayni cezayi almalari gerekir. ayni kufuru edenlere ceza verilmeyecekse kendisinin cezasini kaldirmak gerekir.

    not: tez vakitte donsun de baklava ziyareti yapicaz daha. jovovich bizi florya'ya gotur :(

    edit: ornegi begenmeyenler olmus. degistireyim.
    - olasilik uzerinden kufur edilmis. atiyorum podolski ile transfer gorusmeleri kap'a bildirildi. podolski'nin basligina ben gidip "kendisini galatasaray'a transfer edecek baskani sikeyim" yazarsam unal aysal'a kufur etmis olur muyum olmaz miyim? ceza gerektirir mi gerektirmez mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın