• 12
    sanırım adiliğin sarı kırmızıyla eşsiz buluşması olan pankart.

    futbolcunun şerefsizliği de adiliği de futbolun içindedir. bak ne diyorum "futbol". adam işini bırakıp evine gitti mi senden benden farkı kalmaz. senin en yakın arkadaşın galatasaray'ına küfür etmiyor mu? yine de en yakın arkadaşın değil mi arkadaş? sen fenere küfrü basmıyor musun? yine de arkadaş değil misiniz lan?

    şu futbolculara neden köle, pokemon gibi bakılıyor anlamıyorum. ulan adamın bir ailesi var ve türkiye'nin dört bir yanından gözüküyor ki bu adam zor durumda. bir şeyler kurtarmak için bir şeyleri sineye çekmeyi bile göze almış, seviyor lan. senin adama, insana saygın olmaz da sevgiye saygın olur lan. bu pankart ne arkadaş?

    bu paçavranın arkasında duran kim varsa değil aynı takımı tutmak aynı topraklar üzerinde yaşamak bile istemem, kim ne derse desin. şimdi birileri çıkar milyon eurolardır yok onlar da bize küfretmişti der artistlik yapar, yapmasın. kimle kısasa kısas bu pankartı yaptılar, arkasında durdularsa hep beraber kendi buldukları, arkasında durdukları aşağılık ve terbiyesizce sloganları, pankartları ve görselleriyle birlikte defolup kendi aralarında sidik yarıştırsınlar.

    ulan hepimiz insanız be şunun şurasında, sahi bu kadar çirkinleşecek ne yaşadık lan toplum olarak?

    edit: ulan bir de soma'ya yardım maçı. neyse, ne söylesek boş, ne yazsak rahatlatmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın