resim
Hakan Ünsal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Bek
Yaş:51
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 214
    zamanın küçük hakan'ı, şimdinin antipatik yorumcularından sadece biri.

    futbolculuk zamanında savaşçı ve inatçı futbol yapısıyla rakip oyuncuları zorlamıştır. ciddi denilen sakatlıklardan bile 2-3 gün içinde dönmüşlüğü vardır bu adamın, hatırlarsınız. "futbol hayatı bitti, artık oynayamaz" derken kimileri, birkaç ay sonra çıkıp eskisi gibi devam etmiştir. kısacası iyi bir futbolcuydu kendisi. severdik o zamanlar.

    ne olduysa galatasaray'dan ayrıldığında oldu zaten. zaman geçti, futbolu bıraktı, yorumculuğa başladı. işte o andan sonra tek amacı galatasaray'ı eleştirmekmiş gibi davrandı. kredisini kısa sürede tüketmesini geçtim, herkesin nefretini kazandı. galatasaray nasıl oynarsa oynasın, ne yapmış olursa olsun hep eleştirecek bir şeyler buldu. yeri geldi fenerbahçe medyasından bile çok eleştirdi kulübümüzü. amaç nedir, bu hırs niyedir anlayabilmiş değilim. bilen varsa beni bir aydınlatsın.

    jübile yapılmadı diye bu kadar saldırıyor desem, kime jübile yapıldı ki? hangi biri çıkıp bu kadar eleştirdi galatasaray'ı? bu adam, 50 yaşına kadar galatasaray futbolcusu olamayacağını bilecek kadar da tanıyor galatasaray'ı. peki her daim dişini gösteren köpek gibi havlaması niye? giderken küçük hakan olarak gönderdiğimiz hakan ünsal'ın, küçük sıfatını bu kadar hak edeceğini düşünmemiştim açıkçası. madem içinde bu kadar nefret vardı bu takıma, ne diye formasını giydin be adam? bize de yazık bir yerde. düşmanımızın yapmadığını yapıyorsun, kendine gel. formasını giydiğin galatasaray gibi bir kulübü böyle eleştirmek senin ne haddine?

    her fırsatta "galatasaray vefasız." diyorsun da, sen ne kadar vefalısın acaba, hiç düşündün mü? sen içindeki bütün nefreti üzerimize kus, biz de seni baş tacı mı yapalım? o kadar yıl formasını giydin bu şanlı kulübün, hiç mi bir şey öğrenmedin? galatasaray terbiyesini aşılayacak bir kişi çıkmadı mı karşına? hakan ünsal'ın oynadığı dönemki kadromuza bakıyorum, kimse bu kadar havlamıyor. ergün penbe çıkıp vefasını dile getiriyor. tribünlerin yuhaladığı büyük kaptan tek bir olumsuz söz söylemiyor. hakan şükür beyefendi duruşunu bozmuyor. bu koca tarladaki tek yabani ot sen misin be adam? hiç mi bir şey öğrenemedin çevrendekilerden?

    televizyonda senin gibi düşünenlerle masa başından sallamak kolay tabi. çık bakalım sahaya da bir takımın teknik sorumluluğunu al. bakalım ne kadar üst seviyedeymiş futbol bilgin? biz de görelim, faydalanalım engin bilgilerinden. mükemmellik neymiş bir görelim. sabırsızlıkla bekliyorum o günü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın