resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6272
    takımımızın forvet oyuncusu.

    kendisi iyi oyuncudur değildir falan filan vesaire, bunların taraftarlar arasında tartışması olması normaldir, her futbolcu için böyle şeyler olmuştur, olmaya da devam edecektir.

    ama işte kendisi üzerinden yapılan yorumlarda ben bu sene şu kadar para verdim, sen tezgahtan alma atkı takıyosun tarzı düşünceler taraftar profilimizin son gelen halini göstermekte. keşke o tezgahtan alma atkı takan adamların bazısı kadar şu takıma sahip çıkabilseniz.

    onun dışında son üç sezonda şu kadar gol atmışız, burak gelince düşmüş gibi sadece tek bir değişkene bağlı tutulan argümanlar da saçmalıktan öteye geçemez. her sezonun kendine özel durumları, gelişmeleri vardır, 2011-2012 gibi efsane bir sezondan takımın attığı gol sayısının düşmesi sadece burak'a bağlanması komik başka da bir şey değil. engin baytar'ın, emre çolak'ın şiir gibi oynadığı, eboue'nin son yılların en sağlam bek performansını verdiği sezondan bahsediyoruz. bunları da mı burak bozdu?

    kendisi hakkında eyyorlamam bu kadar. 25 ağustos 2014 galatasaray fenerbahçe maçını inşallah kazanır kavgasız gürültüsüz bir sözlükte buluşuruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın