• 4565
    ice bucket challenge kadar popüler olmasa da aşağıda belirteceğim konunun da bir o kadar popüler olmasını çok istiyorum, istiyoruz.

    türkiye spastik çocuklar vakfı’nın eylül ayı boyunca devam edecek steptember adlı projesinden sizlere de bahsetmek istedim.

    serebral palsi için; http://tr.wikipedia.org/wiki/Serebral_palsi

    “steptember” çocuklukta görülen en yaygın fiziksel engellilik hali olan cerebral palsy ile ilgili toplumda farkındalık yaratmak ve cp ile yaşayan insanlara eğitim ve rehabilitasyon desteği sağlamak üzere oluşturulan bir yardım toplama kampanyası. aynı zamanda daha fazla hareket etmeye yönlendiren bir sağlıklı yaşam projesi.

    kampanyaya 4 kişilik bir ekip oluşturarak katılabiliyorsunuz. kayıt yaptıktan sonra size bir kit gönderiliyor. kitin içinde yer alan pedometre ile bir ay boyunca günlük 10.000 adım hedefini tutturmaya çalışıyorsunuz ve günlük olarak verileri projenin web sayfasında oluşturduğunuz hesabınız üzerinden yüklüyorsunuz. sistem otomatik olarak 40’dan fazla aktiviteyi de adıma çevirebiliyor.

    kayıt esnasında ödeyeceğiniz 50 tl cp’li bireylerin eğitim ve rehabilitasyonuna destek olarak kullanılacak. dilerseniz daha fazla bağışta bulunabiliyorsunuz.

    başvuru ve daha fazla bilgi için aşağıdaki web sitesi üzerinden yönlendirme alabilirsiniz.

    http://www.steptember.org.tr/
App Store'dan indirin Google Play'den alın