• 20078
    “italya milli takımı ile dünya kupasında istediği sonucu alamadı (gruplardan çıkamadılar) fakat prandelli'nin kalitesini sadece o turnuvayla ölçemezsiniz. çok özel ve avrupa futbolunda sayılı teknik direktörlerden bir tanesi olduğunu, lig başlayınca çok geçmeden anlayacaksınız”

    ‘mancini doğru bir tercihti’

    "bana göre galatasaray'da iyi iş yaptı. mancini kulüp için doğru tercihti. profesyonelce ve doğru bir biçimde ayrılık kararı alındı. bu, iki taraftan bir tanesinin başarısız olduğu anlamına gelmez"

    ‘türkler, italyanlar'a çok benziyor’

    “türkiye çok sıcak bir ülke. türkiye'deki atmosfer mükemmel, dünyanın en tutkulu taraftar gruplarını burada görebilirsiniz. taraftar tutkusu bakımından italyanlar’a çok benzer. kendimi ülkenizde gerçekten çok iyi hissettim"

    ‘kale güvenli ellerde’

    "italya'daki yıllarından bu yana (lazio) onu yakından takip ediyorum. mükemmel bir dengeye sahip. çok soğuk kanlı. şut nereden gelirse gelsin, toplara çok iyi uzanabiliyor. soğukkanlı ve baskılı ortamlarda stres yönetimini çok iyi yapıyor. dünya ölçeğinde bahsedebilecek kaleciler arasında. galatasaray onunla daha güvende ve galatasaray onun için çok önemli bir şans”

    interin efsane kalecilerinden walter zenga
App Store'dan indirin Google Play'den alın