resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5549
    son iki yıldır ciddi hatalar yapan başkanımız...

    başkan ilk geldiği sene çok doğru hamleler yapmıştı. fatih terim'i takımın başına getirmişti. fatih hoca istediği gibi bir teknik heyet oluşturmuş (hasan şaş,ümit davala, taffarel, scott piri), avrupa kupalarına katılamamamıza rağmen hocanın istediği kaliteli transferleri yapmayı başarmıştı. (selçuk, melo, muslera, ujfalusi, eboue, elmander, engin, necati vs vs) futbol şubesine de fatih hoca ile uyumlu çalışabilecek ali dürüst, a.albayrak'ı atayarak ve diğer yöneticileri florya ya sokmayarak fatih hocaya çok başarılı olabileceği çalışma koşulları sunmuştu. zaten semeresinide kadıköyde şampiyonluk kupasını kaldırarak aldık.

    bir sonraki sene vites yükselterek belkide tarihimizin en iyi transfer dönemini yaşatmıştı. (hamit, umut, burak, amrabat, sneijder, drogba vs vs) zaten sonuç ta üst üste 2. şampiyonluk ve uzun süre sonra katıldığımız cl'de çeyrek final şeklinde umulandan da daha büyük başarılar olarak geri döndü.

    işte bu 2. şampiyonluktan sonra ne olduysa oldu ve malesef başkan hatalar yapmaya başladı. atalarımızın bir sözü var: dönen tekere çomak sokulmaz. önce çok başarılı olmuş ali dürüst ve a.albayrak gibi yöneticileri yönetimden uzaklaştırdı. sonrasında da fatih terim krizini iyi yönetemedi. elbette fatih terim'inde bu süreçte büyük hataları oldu ancak bu ünal başkanın hatasız olduğunu göstermez. ben her iki tarafı da hatalı görüyorum.

    fatih terim'in gidişi sonrasında o dönemde alınabilecek en iyi antrenör yani mancini takımın başına getirildi. bu tercihe kimse birşey diyemez çünkü tüm avrupa da ligler başlamıştı ve alınabilecek en iyi hoca alındı. ancak devre arası panikle yapılan transferler hem kulübü büyük bir maddi külfet içine soktu hem de saha içine çok ta olumlu yansımadı. sezon sonunda şampiyonluk kaçmasına rağmen alınan türkiye kupası, cl'de gruptan çıkılması ve 2. olarak cl'ye direk katılım hakkı terim'in gidişi sonrası büyük kaos yaşayan kulüp için fena sayılmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın