resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5537
    --- alıntı ---

    başka bir şekilde eleştiremiyorlar adamı. ha gerçi bu ikisini kullanarak da eleştirdiklerini sanıyorlar da ben gülüyorum sadece. başkanın 3 senede yaptıklarını kim yaptı kulübe? bu arada galatasaray'ı rezil bir şekilde devralması da göz önünde bulundurulsun. sadece futbol bakımından değil, tüm spor dallarına da bakılsın.

    öyle bir kuyruk acısı ki galatasaray 96-00 yılı sonrası ilk defa böylesine şaha kalkmış, final kaybetmez duruma gelmiş, avrupa'da adını çoluk çocuğa bile duyurmuş bizim çapsızlar hala galatasaray'ı düşmanına satan bir kişi üzerinden sayın ünal aysal'a saldırıyorlar.

    --- alıntı ---

    dincilerin bir zırvası vardır ya; çanakkale savaşında bulutların üzerinden gelen sakallı cüppeliler savaştı diye. onu aklıma getirdi.

    ünal babamız kulübü şaha kaldırmış, her şeyi kendi yapmış. bu süreçte yönetimindeki ali dürüst, albayrak, adnan öztürk ve imparatorun vs. hiç katkısı yokmuş herhalde. o camiayı şaha kaldıranın kim olduğunu tarih de yazar gerçekler de yazar. bir galatasaray efsanesi şaha kaldırmıştır kulübü ve tabi ki diğer yönetimdeki ve teknik ekipteki yardımcılarıyla beraber.

    ayrıca o efsane daha drogba, sneijder gelmeden o takımı burak amrabat ile 2002'den sonra ilk defa şampiyonlar liginde tur atlatmıştır.

    boşuna yorulmayın herkes kimin ne olduğunu biliyor. bir galatasaray efsanesi olan fatih terim'i düzenli entry girerek bitireceğinizi sanıyorsanız tatlı rüyalar. 4. yıldızı takınca da başkan yalamak yerine aşkımızı kutlarız. başkanları değil galatasaray'ı tutuyoruz çok şükür.

    tanımımızı da yapalım sıkıntı olmasın;

    2013-2014 fenerbahçe şampiyonluğunda ersun yanal ve aziz yıldırım'dan daha fazla katkısı olan galatasaray spor kulübü başkanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın