• 2185
    #1545673nolu entry için ve üzerinden yorum yapmak istiyorum..

    öncelikle kağıt üzerindeki en derin kadro efes'in gibi duruyor, yabancı oyuncularının neredeyse tamamı elit kategori oyuncularından, tek handikapları yerli oyuncularının aman aman bi seviyede olmaması, hatta cedi osman dışındakilerin, cenk akyol'da buna dahil belirli noktalarda özellikleri olduğu için oyunun tamamında kopuk kopuklar. evet bu yıl yabancı konusunda büyük bir değişim var ama yine de kadro derinliği açısından biraz sıkıntıya sokabilir.

    ülker aynı ülker, bence çok radikal ve doğru bir kararla bo mccalebb ile yollarını ayırıp çok etkili 3 yabancı oyuncu aldılar. geçen yıla nazaran koçları takıı dahi iyi tanıdı ve bi karakter oturtup onun üzerine transferler yaptı. kişisel fikrim takım oyununa çok yatkın, belirli aralıklarla sorumluluk alabilen bir yapıları var. ama çok kırılgan gözükğyorlar, yüksek baskılı maçlarda zortlayabilirler.

    gelelim bize..

    şu an sözleşmeli 8 oyuncumuz var, yerlilerin en önemlilerini tuttuk, gönlüm engin'inde kalmasından yanaydı ama dokumuz tutmadı kendisiyle. alınan oyuncular, kadrodaki oyuncuları harmanlarsak 3 aşağı 5 yukarı aynı tipte oyuncular. kadrodaki en önemli farkımız güçlü, zaman zaman dikine kuvvetli gidebilen ve dış atış yüzdesi yüksek oyunculara sahip olmamız. şu an için en büyük sıkıntı pota altında gibi gözüküyor; ve de dar rotasyon. kişisel fikrim çok mücadeleci bir takım olacağımız ve kolay kolay havlu atmayacağımız yönünde. bence saha içinde doğru bir organizasyonla şampiyonluğu efes'ten alabiliriz. top 16'yı da görürüz. bana göre tek eksiğimiz tribünleri coşturacak, smaç, blok tarzı ateşleyici bir oyuncumuzun olmamsı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın