• 5
    galatasaray kadin basketbol takimi tarihinin en degerli sezonunu yasarken, iki ispanyol finallere damga vuruyordu, cok guzel bir sezonun ardindan maalesef ki alba torrens ile yollar ayrildi.
    kendisi tek ayrilan degil tabii, ayni zamanda bir takim ile bir oyuncu ne kadar ozlesebilecekse bunu basarmis, kaptanligin hakkini sonuna kadar vermis isil alben de bir sure aramizda olmayacak.
    uzun zamandir gormeye asina oldugumuz baska bazi yerli oyuncularimiz da seneye farkli formalar altinda ter dokecek, yani buyuk sampiyon degisiyor, yenileniyor; armayi en tepeye cikarmak yetmeyecegi icin, orada tutmaya caba harciyor.

    bu yeni seruven icin ise, alabildigine tecrubeli, kadin basketbolunun milli takimlar duzeyindeki en guclu avrupa ulkesi olan ispanyanin oyun kurucusu nuria martinez ile anlasildi, direksiyonun basina gecsin diye.
    kelsey bone ve sancho lyttle'in uzatilan sozlesmeleri ile beraber, sarayin sultanlari kita avrupasindaki tum pota altlarini karartmaya devam edecek..
    eger nuria martinez, kariyeri boyunca gostermis oldugu istikrarli performansi devam ettirir ve hucum organizasyonlarimiza liderlik etme gorevinin altindan kalkabilirse, ekrem hocamizin kurmus oldugu ustun savunma sistemimizin de katkisiyla, makine gibi isleyen duzenimiz gelecek sezona da tasinacaktir.

    peri masallari ikinci bolumu cekilen veyahut kendisini tekrarlayabilen hikayeler degil tabii ki; fakat galatasaray taraftarini keyif verici bir yarisma ortami bekledigi de ortada;
    bekler bizi kupalar, nice sampiyonluklar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın