• 56
    3.torbadan kuralarına katılacağımız sezon.*

    ilk torbadan mutlaka geleni geçeni yenecek büyük bir takımın çıkması gerekiyor. gruplardan çıktığımız 2 sezonda da ilk torbadan gelen manchester united ve real madrid gruptan güle oynaya çıkarak bizim rakip sayımızı azaltmışlardı. eğer ilk torbadan benfica/porto, 2.torbadan da bizim ayarımızda bir takım gelirse bu 3 takım da birbirini yenebilecek güçte olacaklar ve bizim gruptaki rakip sayımız, dolayısıyla mental yorgunluğumuz çok daha fazla artacak.

    biz yen-geç takımıyız. önümüze "bu takımı yenersen gruptan çıkacaksın" denerek bir maç konulduğunda, 2 sezondur olduğu gibi, yenip geçiyoruz. örneğin ilk torbadan barcelona çıktı ve 6'da 6 yaptı. bize düşen tek görev 2.torbadan gelecek takımı geçmek olacağı zaman biz bunu başarabilecek güçteyiz. ayrıca o 2.torba takımı da barcelona'yı yenebilecek güçte, büyük ihtimalle olamayacağından, şansımız artacak.

    eğri oturup doğru konuşmakta fayda var. seribaşı da olsak, gruptan 2. de çıksak çok fazla ilerleyebilecek güçte değiliz. hedef bu sezon lig ve gruptan çıkmak olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın