resim
Éder Fabián Álvarez Balanta
Takım:Club Brugge
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Kolombiya
  • 90
    öncelikle ihtiyacımız olmayan stoper tanımına tam olarak katılmıyorum. evet bizim ihtiyacımız pozisyon bilgisi yüksek, savunmayı organize eden bir stoper burada hem fikirim herkesle ama unutulan şey biz bir sol stoper arıyoruz, bu çok önemli bir ayrıntı, ne dany ne koray, ne chedjou, ne de semih sol stoper oynayamıyor. kaliteli bir sol stoper demek hem sağ stoper oynayacak oyuncuyu ki bu çoğunlukla semih olacak, hem de telles'i aşırı miktarda rahatlatacaktır. hamle oyuncusu mu yoksa organizasyon yapacak bir kademe oyuncusu mu ayrmıına ise semihin tecrübesiyle artık yavaş yavaş savunmayı organize edecek bir nevi defans takımını kaptanlığını yapacak potansiyelde olduğunu düşünüyorum.

    yani balanta sol stoper olduğu için onu transfer etmemizin de bize katkısı muhakkak olacaktır. ayrıca semihin de zekasını kullanarak oynayabilen bir oyuncu olması onu savunmayı organize eden oyuncuya everilebileceğini ve hatta bunun için temel gereklilik olan lider profiline de sahip olduğunu düşünüyorum.

    eğer yapabiliyorsak, sol stoperde oynayan, lider profilli, savunmayı organize eden ve hava toplarında da etkili bir transferi balanta'ya tercih ederim tabi, ancak eğer alabileceğiniz kalitedeki oyuncu balanta'nın potansiyelinde değilse, balanta tercihimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın