resim
Éder Fabián Álvarez Balanta
Takım:Club Brugge
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Kolombiya
  • 85
    river plate'in, 2014 torneo final'de şampiyonluk yolunda ilerken birkaç maçını izlemiştim. ki river plate o dönem harika maçlar oynayıp, çok az gol yiyerek galibiyetler alıyordu. zaten şampiyon da oldular. balanta da çoğu maçta oynadı, oynamış.

    tabi ki ben balanta için seyretmiyordum maçları. yani öyle geniş yorum yaparsam doğru olmaz. ama bir şeyler söylemeden de geçmeyeceğim tabi. öncellikle kendisi bir stoper için uzun boylu bir futbolcu sayılmaz. stoper diyorum çünkü biz alırsak stoper pozisyonunda oynatacağız büyük ihtimalle. bizim aradığımız adamın kendisi olduğunu düşünmüyorum. izledim kadarıyla çok kontrolsüz bir yapısı var, risk almayı da seviyor. semih kaya'ya ideal partner olacak birisi değil. bence bizim kendisine 6-7 milyon euro gibi bir para vermemiz hem risk olur, hem de lüks olur. finansal olarak sorunlarımız olduğu, bir gerçek sonuçta.

    chedjou'yu pek beğenmeyen birisi olarak, chedjou'dan da aman aman iyi olduğunu düşünmüyorum. zaten salt güney amerika liglerinden gelen futbolculara da sıcak bakmıyorum doğrusu. hele ki böyle büyük paralar verilmesine karşıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın