resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 623
    kendisini galatasaray'da görmek isteyenlerden biri bendim, hala da istiyorum. umarım bir gün formamızı giyer.

    balotelli'yi psikopat olarak adlandıran ve sorunlu bir tip olduğunu düşünenlerin kaçırdığı bir nokta var. bu adam gerçekten zor bir çocukluk yaşamışş ve onun bıraktığı hasarlarla yola devam ediyor. yani gol attıktan sonra sevinmemesi, kendini agresif biri olarak göstermesi, çevresine karşı çok sert olması hep bundan kaynaklı.

    galatasaray taraftarının çok değişik bir özelliği var. kendisine yakın hissettiği bir oyuncu olunca desteğiyle inanılmaz işler yaptırabiliyor o oyuncuya. felipe melo'yu falan geçtim engin baytar bu takımda şampiyonluğun en büyük parçalarından biriydi iki sene önce. çünkü ona yaratılan ortam engin'in ihtiyacı olan bir ortamdı aslında ve bu ortamda o da kendinden istenenin üzerinde şeyler vererek şampiyon yaptı bu takımı.

    balotelli de bizim formamızı giyseydi birkaç maçtan sonra kendisine gösterilecek o aile ortamında kendini bulup bu kulübe çok faydalı olabilirdi. zaten teknik anlamda hemen hemen eksiği olmayan bir oyuncu balotelli, mental eksiklerini de gidereni ibrahimovic oluyor zaten. biz de aklını tamamen sahaya vermesini sağlayıp çok deli işler yaptırabilirdik balotelli'ye.

    bu adam bir mental eşiğin sınırlarında. hani mesela lisede 45'in altında not alınca kalırsınız ya, balotelli hep 40 - 50 bandında dolaşıyor. bu bakımdan kendisini 55-65 bandına taşıyacak bir ortam buldu mu "aa oluyormuş lan" diyerek kendi kendine 85 - 100 bandını zorlayacaktır zaten. zeki ama çalışmıyor çünkü, olayı bu balotelli'nin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın