resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6239
    yazmayacaktım ama dayanamadım. hani aziz nesin'in bir lafı var ya bu milletin yüzde 60'ı.... al işte bizim taraftar. daha fazlasını burada söylettirmiyorlar.

    ulan adam bize geldiğinden beri zaten fenerlisi bjklisi alttan alttan işliyor. bizim taraftarda geçen ilk kötü sezonun ardından hemen günah keçisini bulmuş. yok kaçırdığı gollermiş, yok top tutamamasıymış vs vs.

    bak arkadaşım en başından anlatıyorum:

    geçen sene bu adam 20'ye yakın gol attı. üstelik çoğu maçta sağ kanat oynadı. mesela taptığınız, işte forvet dediğiniz (ben de çok severim) drogba sezonun ikincisi yarısında yatarken burak canını dişine takıp oynuyordu.

    ulan adama hazırlık maçında gol kaçırdı diye sövüyorsunuz. önceki hazırlık maçında attığı golü messi falan atsa videolarını paylaşırdınız sağda solda.

    galatasaray'ın oyun sistemi sneijder üzerine kurulu. o olmadan doğru düzgün pozisyona giremeyiz. işte hani güzel kardeşlerim burak çok etkisiz diyorsunuz ya oraya demba ba'yı da koysan, cardozo'yu da koysan sneijder olmadan etkili olamaz.

    işin bir de hakan şükür riyakarlığı var. işte galatasaray hakan şükür'den sonra forvet görmemiş, burak çeyreği olamazmış falan. ulan hakan'a sövdüğün günleri ne zaman unuttun. twitter, facebook, sözlük yoktu da kulaklar vardı. burda hakan'ı övenlerin yüzde 90'sı o zaman hakan'a sövmüştür. o zaman torinolu şaban diye espri yapmaya çalışanlarınız bugün qral diye mizah kasmaya çalışıyor.

    bakın başımızda 5+3 diye bir saçmalık var. değiştirmeye gücün yetmiyor. dünkü beşiktaş maçında(19 ekim beşiktaş arsenal maçı) oğuzhan'ın, necip'in triplerini gördünüz, kendilerini yıldız falan sanıyorlar. necip lan necip. ramsey'e artistlik yapıyordu. senin elinde en iyi bir iki yerli oyuncudan biri var. evet top saklayamıyor, çalım atamıyor, sırtı dönük top alamıyor ama sağ kanat oynarken bile 20 gol atabiliyor. ulan sanki ülkedeki bütün yerliler real madrid seviyesinde de sen burak'ın yeterliliğini konuşuyorsun.

    golcü dediğin adam duygusal olur. özgüveni bir giderse ne son vuruş kalır ne forvetlik. torres'i görüyoruz. sen kalkmış burda burak'a moral vereceğin yerde onu yıpratıyorsun. kusura bakma ama aziz nesin'in dediği kadar varsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın