resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6204
    su ikide bir "su kadar sezonda su kadar gol atti" diye kendisini savunanlarin agzina kürekle vurasim geliyor. ellerinde burak'i savunacak hicbir done yok baska. varsa yoksa istatistik.

    guzel kardesim bir futbolcu 50 gol atabilir ama takim oyununa sifir katki veriyorsa kötu futbolcudur. burak da ben merkezci kötu bir "takim oyuncusu". bin tane de gol atsa kötu futbolcu. gecen sene yine gol krali oluyordu ama kacirdigi gollerin hesabini yaptigimiz da 15 puanin ustunde zarar vermis bu takima. fener 9 puanla sampiyon oldu, sen hesabini yap iste.

    ya niye bu kadar at gözlugu ile, köru körune baglaniyorsunuz su insanlara? cebinize ekmek parasini mi koyuyor burak? destek olalim eyvallah da beni sampiyonluktan etmis adamlarin en basini ceken burak'in neyine destek olayim? böyle kütük gibi taraftarlik yaparsaniz nasil yukselecek bu takim? zamaninda tepki konulsaydi belki kendine gelmisti simdi burak. hani su hali sahada herseye bagiran, istisnasiz her hareketinize itiraz eden ve oynadiginiz oyundan tiksindiren tipler olur ya, ayni onlara döndu burak. adamin takim arkadasi gole gidiyor burak bey gol olana kadar eller kollar, cirpiniyor. lan biraz huzur ver yaninda oynayan oyunculara ki onlarda gol atsin, moral kazansin. sanki bana cok yetenekliymis gibi bir o kadar da atari var amk. iyi gunundeyse, bali yanindaysa hersey iyi ama son dönemdeki gol kisirliginin ve yukun sneijder'in ustune binmesinin sebebidir bu yetenek yoksunu adam.

    isin ucunda galatasaray var beyler. galatasaray zarar göruyor, puan kaybediyor. gol yollarinda kisirlik yasiyor. yoksa yemisim burak'i. burak hicbir zaman galatasaray'in topcusu olmadi ve olmayacak da. bu sezon butun gol umudumuzu bu adamin ustune yikarsak vay halimize. o yuzden "eyvah" dememek icin, seneye fenerin 4 yildizli forma satmamasi icin acilen forvet transferine ihtiyacimiz var.

    burak formda olursa ne ala ama ya olmazsa? var mi garantisi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın