• 5
    kimseyi zorla davet etmediğimiz zirvedir. imkanı olup da maça giden dostlarımıza zaten saygımız sonsuz, en ufak bir eleştirimiz dahi yok. zira yaptıkları fedakarlık saygı değer bir şey. fakat maça gidiyorsunuz diye de en büyük galatasaray taraftarı siz olmuyorsunuz. imkanı olan gider, olmayan da bizimle birlikte hoş vakit geçirir. bu kadar basit. gidene de gitmeyene de karşılıklı saygı gösterilmelidir diye düşünüyorum.

    izmirli sözlük yazarları ile kalabalık bir grup halinde 6 ağustos 2014 galatasaray atletico madrid maçına gitmiş bir birey olarak söyleyebilirim ki, topluca bilet almayı denedik fakat biletler anında tükendi. içimizde işi gücü olan, yaz okuluna giden yahut başka mazeretleri olan arkadaşlarımızın tff'nin saçma bir şekilde pazartesi akşamına koyduğu bir maça gidemiyor olması o şahısların mı yoksa aptalca maçı pazartesiye koyan tff'nin mi hatası olduğunu düşünmeyi sizlere bırakıyorum.

    neyse efendim. zirveye gelip aramıza katılacak olan herkes bizi son derece mutlu edecektir. maça gidemeyecek olan herkesi bekleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın