resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6186
    kendisine hala tam olarak ısınamayanlargillerdenim. bazen çok seviyo gibi oluyorum bazen de sinir kusuyorum burak'a. fakat formamızı terlettiği için hep destekçisi olmaya çalışıyorum. iyi bi forvet olmasa da iyi bir bitirici gerçi bazen o özelliğini de yansıtamıyor ki bu da bize cok puan kayıplarına neden oldu geçen sene. küfür olayına gelirsek; burak'a ben de kufur ediyorum ama öyle pislik bi şekilde anasına avradına bacısına değil. bir teknik direktorun oyuncuna kızıp refleks olarak piç demesi gibi, gol kacıran bir oyuncunun hay ananı si.eyim demesi gibi. ayağına sıçam diyorum, vurduğun kafayı si.eyim diyorum kendi kendime. puan kaybediyoruz uyku tutmuyo sabah kadar bu şekilde sovuyorum kimi zaman ama asla değerlerine sevdiklerine küfür etmiyorum. küfür illa edilir sinirle heyecanla anlık ama tutupta oyundan çıkan galatasaray topçusunun özeline, değerlerine ve de duyacağı şekilde kimse küfür edemez etmemeli.

    haklı da olsa burak'ın bunu yapan kendini bilmez sözde taraftarlarla muhattap olmaması gerekirdi o işin başka boyutu. mantık çerçevesinde boyle düşünsem de kendisinin yerinde olsam ben de aynısını yapabilirdim bu bambaşka bi boyutu.

    umarım bu sene geçen senenin tersine net pozisyonları gole çevirip bize kritik puan kayıpları yaşatmaz ve şu eline koluna hakim olmayı öğrenir.

    arkandayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın