• 404
    oyna oyna canım sıkılmıştı. editörden bir kaç değişiklik yaptım. galatasaray'ın alt yapı tesislerini ve antreman tesislerini maksimum düzeye getirdim. bir kaç gencinin potansiyelini de 200 yaptım. onun haricinde para vs hiçbirşeye dokunmadım.

    galatasaray ile ilk sezonumda şampiyonluk yaşamadım. fenerbahçe şampiyon oldu. 2.sezonumda da şampiyon olamadım. beşiktaş şampiyon oldu. fakat 2.sezonumda şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktım ve manchester city takımına elendim. 3.sezonumda da şampiyon oldum, şampiyonlar ligi şampiyonu da oldum aynı zamanda.

    potansiyelini yükselttiğim gençler; alex telles, koray günter, semih kaya, eray işcan, emre çolak, furkan özçal, ismail berk ünsal.

    potansiyelini yükselttiklerimden; bruma, alex telles, koray günter ve semih kaya'dan geri dönüşler aldım. eray'ı ve furkan'ı oynatmadığım için gelişemedi. ismail berk' de kayserispor'da kiralık oynadı ve gol kralı oldu.

    3.sezonumda 4-5-1 taktiğiyle oynadım ve kadrom şu şekildeydi;

    muslera-salih dursun,semih kaya,eder alvarez balanta, alex telles- emre can-selçuk inan, jem karacan-bruma,massimo bruno*-mattia destro

    şampiyonlar liginde bu şekil oynuyordum fakat türkiye liginde massimo bruno'yu kesmek zorunda kalıyordum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın