resim
Lucas Elías Ontivero
Takım:Trinidense
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 348
    ben gaziantep'in sanılanın aksine faydalı bir kiralama takımı olduğunu düşünüyorum.

    fm oynamadığımız için oyuncunun gelişmesi sadece tesisler vb. ile akalı değildir. futbolcu, gelişmek için oynamaya muhtaç bir canlı türüdür.

    gaziantep eski gaziantep olmadığı için bu sene hedeflerinin "küme düşmemek" olacağını tahmin ediyorum. adı itibariyle de küme düşme potasının üstünde kalacağına ve orta halli bir sezon geçireceğine inanıyorum.

    bu bağlamda; özellikle galatasaray'a döndüğünde türkiye liginde mücadele edeceği aşikar olan ontivero'nun türkiye liginde ve türk futbolu & futbolcusuna karşı oynayarak gelişmesinde fayda var. ha buna rağmen kendini geliştiremiyorsa bizde de kalsa geliştiremez. o durumda da kendisinden umutlu olması muhtemel kişilerin umudu kalmayacağından zaten doğru düzgün bir para almadığı için gerekirse sözleşmesini feshederek gönderebiliriz.

    eğer kendini geliştirirse, bir iyi oyuncunun dahi fark yaratabildiği ligimizde gaziantep adına + puan olacaktır. bu bağlamda dönüşünde bizim için de + puan olacaktır. en kötü ihtimalde bile gitmesi halinde bir yabancı kontenjanımız boşalıyor.

    eğer her türlü parasını vereceksek bence eboue'yi de kiralayabilirdik. suriyeli sanıp döverlerdi arada bir.

    win - win bence bu kiralama gerçekse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın