resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 3253
    eğer olur da kiraya gönderilmezse,prandelliyle esas patlamayı yapacağını düşündüğüm oyuncudur.bu adamın fiziksel anlamda hiçbir eksikliği yok hatta takımın en güçlü ve hızlı oyuncularından biri olarak adledebiliriz,tekniği de bir kanat oyuncusuna göre fena değil,en temel problemi topu ayağına aldığında çizgide kaybolması ve dibe inememesi,halbuki onu bu takıma getiren kayserisporda yaptığı dikine dribllingleri ve etkili paslarıydı.

    prandelli'nin futbolcularıyla birebir kurduğu diyalogların potansiyelli oyuncular üzerindeki etkisini 2012 avrupa şampiyonasında gayet iyi görmüştük.(bkz: antoni cassano-mario balotelli tandemi)

    "malaga, olympiakos ve ingiltere'den teklifler var. fakat ben burada kalmak istiyorum. gitmemi isterlerse de arayış içine girerim" açıklamasında da olduğu gibi taraftara ve yönetime " beni istemzseniz zorluk çıkarmam ama 1.önceliğim her zaman galatasaray"mesajı vermekte beis görmüyor.gitmesi gereken bir yığın oyuncu varken,okların bir şekilde kendine dönmesine karşın,istenilmezsem sorun çıkarmadan giderim mesajı vermesi büyük bir karakter göstergesi.

    anlayacağınız bu adamın çözmesi gereken tek problemi futbol mentali ayrıca halen adama yapılan eleştrilerde "ama bonservisi çok fazladkjadnaksdna " argümanı baskın.

    ben açıkcası kendinden çok umutluyum,çünkü erişmesi istenilen futbol mentalitesi zaten kendi futbolunda kodlanmış durumda sadece biraz daha özgüven aşılamak ve dirayetle şans vermek lazım.olur da kayserispor günlerindeki özgüvenine dönerse üzgünüm ancak,bu yıl brumadan çok kendisini izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın