resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6157
    burakda tekel olmanın şımarıklığı, taraftarda ise eleştirirken bokunu çıkarma hastalığı olduğundan bu sene tribün ile kimyası tutmayacak futbolcu.

    bir kere burak yetenekli, bol pozisyona giren, kendisi sürekli geliştiren, bitirici vuruşlar yapan bir golcü idi. ama galatasarayda alternatifsiz oluşu ve tffnin gerzek kuralı yüzünden ne oynarsa oynasın senede 11 milyon liraya yakın para kazanabileceği için kendini geliştiren burak değil artık. selçukla aktığı gece hayatı formunu da körelttiğinden artık pozisyon yerine ofsayta giren, es kaza bayrak kalkmazsa bazen atan çoğu zaman kaçıran bir burak var. bu haliyle ligde yirmi civarı gol atması aslında hem türk futbolunun halini gözler önüne seriyor, hem de arkasında onu besleyen futbolcuların kalitesini gösteriyor. buburak iki sen önceki burak olsa sneijder 30 asistin üzerine çıkardı bir de işin bu boyutu var.

    evet yabancı sınırı yüzünden kendisine muhtaç görünüyor olabiliriz ama her zaman defansı veysel gökhan semih balta'dan kurup yabancı bir forvete yer bulunabilir takımda. o zaman da bu arkadaş tribünlerle haşır neşir olacağına pabucun pahalı olduğunu görür ve biraz kıpırdanır belki. bazı maçlar bir gol fazla yeriz ama fazlasını atarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın