resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6156
    kendisine küfür eden de, kendisini eleştirmek, gömecek yer aramak için fırsat kollayanlar da net beyinsizdir gözümde.

    yeter ulan artık. adamın zaten yapabildikleri, yapabilecekleri kaç senedir belli. ne bekliyorsunuz bu adamdan. sırtına bütün defansı alıp kaleye doğru ne zaman koştuğunu gördünüz de bunu istiyorsunuz burak'tan.

    anasını satayım kendi oyuncumuzu gömmeye yer arıyoruz. bu adam fenerbahçe'de olsa şuan ağzının salyası akarak "biz bu adamı niye almadık" diye yönetime sallayacak zeka yoksunları gelmiş "burak gitsin" filan diyor. ulan gitse ne olacak söylesene bana. 6 tane türk oynatmak zorundasın ilk 11'de. gitse kim oynayacak. sol bekte hakan balta'ya, defans'ta koray-semih ikilisine filan gönlün razıysa gitsin. ama o zaman da siz hakan balta'ya, koray'a filan sallarsınız.

    geçen sezon sağ kanatta çok kötüydü bu adam. ama zaten kariyeri boyunca sağ kanatta hiçbir bok yapamadı ki. beşiktaş'tan, fenerbahçe'den hep bu yüzden gitmedi mi? mancini sırf drogba forvet oynasın diye bu adamı sağ açık, sneijder'i sol açık oynatmadı mı? drogba da aldığı her topu ezip bütün atakların içine etmedi mi tüm sene? ama suç yine bu adamda oldu. adam sağ kanatta bile elinden geleni yaptı, yeteneği olmamasına rağmen defansa yardım etti, kaç tane asist yaptı, gol attı çabaladı. ama siz atgözlüklüler yine bu adamı günah keçisi ilan ettiniz.

    ulan bu adam'ı bu sene forvette kaç kere sneijder ile birlikte izlediniz. arkasında emre çolak ile, hamit ile oynarken mi burak'tan performans bekliyorsunuz. daha 1 tane resmi maç oynamamış takım.

    kendisinin yerine forvet aldın diyelim. hadi akıllı arkadaşım bana 4-2-3-1 için bir kadro kur. o kadro şuanki burak yılmaz'lı kadrodan daha mı güçlü olacak.
    bruma'ya güvenilmez, forvet oynayabilen bir sol kanat almak lazım dersin anlarım da burak yılmaz yerine adam arayan akıllılar ya galatasaray'lı değiller gözümde, ya da futboldan, kurallardan zerre haberleri yok.

    ben burak yılmaz'ı beğenen bir adam da değilim ayrıca. bize geldiğinde de saç baş yolduracağından adım gibi emindim ama 2 sezon forvette beni o kadar mahçup etti ki helal olsun dedim. geçen sezon da sağ kanatta oynadığı için kendisinden birşey beklememem gerektiğinin farkındaydım.

    ama artık gerçekten yeter. bıktırdınız. ulan millet kendi oyuncusu hakeme top işareti yapar, savunur, ırkçılık yapar, savunur, rakibine yerde tekmeler sallar, savunur, hakeme etmediği küfür kalmaz, savunur, biz adama top kontrol edemiyor diye etmediğimiz laf, hakaret kalmadı. allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ya. iğrençsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın