resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6153
    geldiginden beri ısınamadigim oyuncumuz. ha benim ısınamamam bir anlam ifade etmiyor. faydali olsun da gerisi cok umrumda degil acikcasi.

    simdi burdaki yorumlari okuyoruz. komik komik 'forvetin isi gol atmaktir' yazan arkadaslar var. elbette islerinden biri de budur ama tek isi bu degildir. böyle dersek elmander, necati falan cok iyi forvetler olmuyorlar zira.

    burak gol atmasi disinda takima hicbir katkisi olmayan bir oyuncu. bu yüzden leblebi gibi gol attigi sürece eksiklikleri yine bir nebze olsun görmezden gelinebiliyor ama gol da atamamaya baslayinca tek basina takimin icine edebiliyor bu adam. gecen yilki durumu gördük. kac mac tek basina mahvetti bu adam takimi. dunyalari kacirdi, puanlar gitti falan.

    hani siz defans arkasina kacmalarini falan begeniyorsunuz ya iste onun getirdigi olumsuz sonuclar da var. takim boyunu uzatiyor, oyuna daha az girip takimin önce cikmasini engelliyor gibi gibi.

    sürekli ayni argumanlar burda. bilmem kac yilda bilmem kac gol atti. iyi de abim gecen yil da 16 golde kaldi. bir cok macta tek forvet oynayan, gol atmasi disinda takima en ufak katkisi olmayan bir adam icin yeterli mi bu rakam? yani demek istedigim burak gol atmak disinda hic ama hicbir ise yaramiyor. o golleri atmak zorunda. atamadigi muddetce takimda kanserdir. cok gol atarsa yine eksiklikleri idare edilebilir ama gol atamadigi zaman da form tutmasi beklenecek bir adam degil zira 3 haftada icine eder bütün takımın. hakan sükür gibi gol orucunda bile deli gibi fayda vermiyor zira.

    cok kaymakli bir kontrat aldi kendisi. hangi akla hizmet böyle paralar, böyle uzun sözlesmeler verildi ben anlamadim. burak yilmazin bundan sonraki kariyeri tepe taklar olur bence.

    ha bir de hazirlik macinda bile kendini yere atiyor bu adam. kendi futbolcum diye bu sacmaliklari elestirmeyecek degilim.

    edit: ha bir de yer yer kendinden baskasi gol atinca sevinmeyen, 2-3 mac gol atamayinca ertesi mac taraftarin gozunu boyamak icin deli dana gibi kosup ilk gol attigin mactan sonraki hafta yine sahada yürümeye baslayan bir adam bu. karakterini falan cok abartmayin yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın