• 3557
    heyecanı eksik olan camiadır. bunu 2014-2015 sezonu futbol takımı için söylüyorum. taraftarıyla, futbolcularıyla, tüm eleman ve mensuplarıyla heyecanı eksik kalmıştır. cesare prandelli ilk geldiğinde çok heyecanlandık, bir an önce lig başlasın falan dedik ve bu sürede de bence anladık ki tatmin olamamışız. bruma'mız iyileşti ve ona değer üstüne değer yükledik en başta ben olmak üzere ama yine de tam olarak tatmin olmadık. evet bruma beni heyecanlandırıyor hem de öyle böyle değil ama yeterli değil. galatasaray maçlarında n'apacak?, neler yapacak? diye daha çok merak edeceğimiz oyuncular olmalı. şimdi hepimizi heyecanlandıran bruma ve çoğumuzu heyecanlandıran sneijder var sadece.

    yetmez.

    bu heyecan eksikliğinin de kısa vadede giderilmesini sağlayacak en kolay eylem transfer yapmaktır. takımımıza transfer gereklidir futbol açısından. takımın eksik bölgeleri vardır ve kapatılmalıdır. ancak daha önemlisi, bu takıma transfer gereklidir çünkü camianın silkelenip tekrardan heyecanlanması için.

    yani önem olarak: camia için transfer > takım için transfer

    transfer yapılmıyorsa da takımda eksik olan bölgeleri a2'den oyuncularla takviye edip onları oynatalım. zamanında semih oynarken heyecanlanmamız gibi. sağ bekte, sol bekte, stoperde gerekirse forvette.
App Store'dan indirin Google Play'den alın