• 15
    maçla ilgili ufak bir değerlendirme yaparsak iyi ve kötü anlamda dikat çeken isimler;

    hüseyin altuğ taş : şu an galatasaray futbol klübündeki en yetenekli forvet. buna as takımda olan burak yılmaz,umut bulut ve ismail berk ünsal'da dahil. inanılmaz gelecek vaad ediyor. ama klasik türkiye mantığı işte, adam 19 yaşına geldi daha as takımla maçı yok. millet yetenekli oyuncuyu 17 yaşında takıma koyuyor.

    endoğan adili : ikinci yarı oyundan düştü, sanırım geçirdiği ağır sakatlığın etkisini daha tam atamamış. ama yetenekli olduğu çok bariz bir isim.

    yavuzhan keleşoğlu : maçın en iyilerindendi. ansızın çıkıp gelen sol bek olabilir. fiziğini iyi kullanan, hızlı bir oyuncu.

    recep burak yılmaz : saçlar david luiz. top tekniği bir stoper için çok iyi. fizik olarak da çok zayıf değil. beklentimin çok üstünde oynadı.

    ibrahim çoşkun : geçen sene kupa maçlarında da gördük. bu çocuk futbolu biliyor. ne yazık ki klüpte pozisyonunda büyük rekabet var. bence oğuzhan gibi kiralık gönderilmeli.

    eksilere gelirsek; kaan baysal tam bir hayal kırıklığı, anca halı sahada oynar böyle devam ederse.forvet tunahan çok kötü,tamamen silikti. ismail sadece yan toplarda iyi başka hiçbir idare eder özelliği yok.

    yarın oynanacak 3.lük maçı daha iyi bir fikir verecektir bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın