• 18
    realgm basketball ile geçtiğimiz hafta bir röportaj gerçekleştirmiş olan yeni oyuncumuz.

    http://basketball.realgm.com/...Pocius-Of-Galatasary

    bizi en çok ilgilendiren satır başlarını çevireceğim.

    real gm: ...galatasaray'a gelirsek. neden galatasaray'a gitmeye karar verdin? onların bu yaz gerçekleştirdiği transferlere göz atabildin mi?
    pocius: bu reddedemeyeceğim harika bir teklifti. koçla* da konuştum ve beni galatasaray'da oynarken görmeyi gerçekten istiyordu. galatasaray'a gitmemek için herhangi bir neden görmedim.
    istanbul'da sağlık kontrolünden geçerken antrenörlerle görüştüm ve orada bana kadronun nasıl olacağını söylediler. tamamı resmi olarak açıklanmasa da, neredeyse hepsi isim olarak tanıdığım oyuncular. bazılarını kişisel olarak da tanıyorum örneğin nolan smith duke'da oynarken 3 sene boyunca takım arkadaşımdı. takım oldukça iyi olacak ancak benim için daha önemlisi koçun beni beğenmesi ve takımında görmek istemesi. her şeyi araştırdım ve şuana kadar her şey iyi görünüyor.

    bu arada oyun karakteriyle ilgili ufak bir soruda, artık eskisi gibi delici değil de daha çok şut ve pas opsiyonlarını düşünen olgun bir oyuncuya dönüşmesine değiniyorlar. pocius da buna katıldığını ve geçirdiği sakatlıkların ayrıca eskisi kadar genç olmamasının kendini değiştirdiğinden bahsediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın