• 396
    crewe ile sky bet league 1'da başladığım kariyerimde 2013-2014 sezonunu orta sıralarda tamamlayıp ertesi sezon iddialı bir kadro kurarak championship yolunu tuttuk. championship'te ki ilk sezonum 2015-2016'da takımdan hiçbir beklentim yokken 1-0'lık net skorlarla ligi 2. sırada bitirmeyi başardık ama bir sezonda premier lige çıktığıma pişman oldum. 16-17 sezonunda premier ligde sadece 40 milyon tl transfer bütçesi ve haftalık 600 milyarla kurduğumuz takım haliyle championship ayarında bir takım oldu gelen geçen 4-5 salladı geçti. zamanla yaslanan ve ara ara 1-0'lık galibiyetler alabilen bir takım olduk. sezonun ilk yarısını 19 puanla 16. sırada geçtim yönetimden bütçe istedim vermedi, maaş arttıralım dedim onu da yapmadı. 12000 kişilik stadla adeta debeleniyorduk bende sinirlenip istifa ettim yerime steve bruce geldi sezon sonuna kadar zaman zaman teklifler aldım ama championship takımları olduğundan kabul etmedim. sezon sonunda takım 31 puanla 19. olup düştü.
    2017-2018 başında bana da büyük bir piyango vurdu ispanyada 8. olup avrupa kupalarına katılamayan hayal kırıklığı yaratan real sociedad teklif yaptı hemen kabul ettim. takımda canales, agirretxe, prieto gibi kalbur üstü oyuncularda vardı. canales'i 45 milyona satıp elime geçen bütçeyle ingiliz kulüplerinin alıp ucuza sattığı yeteneklere yöneldim. hem lig kupasından erken elendim hem de avrupa maçım olmayınca 83 puanla la liga'yı kazandık çok büyük sürpriz oldu. ertesi sezon galatasaray'ın değerlendiremediği bruma'yı 3 milyon gibi cüzi bir rakama aldım. paris saint germain elindeki genç ve yetenekli oyuncuları kiralıyordu oradan bir sağlam stoper kaptım 2018-2019'u real madrid'in 10 puan arkasında 2. bitirdik, şampiyonlar liginde yarı final gördük ama gruplarda hacamat ettiğimiz manchester city bu sefer acımadı.
    gelgelelim 2018-2019 başında stadı büyütmek istedim yönetim yine kabul etmedi, son 2 sezonda o kadar başarı yakalamışız hala 30 bin küsur seyirci kapasitesine oynuyoruz tam o sırada bielsa emekli oldu ve arsenal bana teklif getirdi. oyun başından beri tek kazandıkları kupa uefa avrupa ligiydi, bende para ve huzuru seçip büyük takım başına geçtim. yeni sezona fena da girmedik aslında 5 maçta 2 beraberlik var biri chelsea biri liverpool'a.

    *yalnız hain bruma benim teklifimi reddedip manchester'la anlaştı çok kırıldım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın