resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5584
    az once ulan istanbul dizisinde gordum. sabri kosuyor da ne oluyor diye bir laf edildi. ebenin ami oluyor, anliyor musun?

    yillardir, koskoca ulkede a takima ciktigindan beri kendisinden daha iyi 1 tane turk sag bek varken, bu sabri'yi en iyi ikinci sag bek yapar ki bu da animsanamaz, hala kosmasiyla, ortasiyla dalga gecilmesi tamamen saygisizlik, gerizekaliliktir.

    yeteneksiz dersin anlarim, yetersiz dersin anlarim da hala sabri'ye orta acamiyor argumaniyla geliyorsan sen hakiki bir malsin demektir.

    aslinda bu yaziyi da televizyon ve basin sektoru icin yazdim. sabri'yle dalga gectigini zanneden, bunu espri mahiyetinde yayinlayan, hala utanmadan bir insan uzerinden is goturen insanlar, gercekten malsiniz. buna gulen de en az bunlar kadar mal.

    siz hic duydunuz mu? "selcuk sahin'in gozleri de şaşı moahahhaha" diyeni? ya da "necip metrobus'e biniyormus zuhahahah" diyeni?

    sabri de suclu elbette, millete durup durup malzeme veriyor da inanin hirsiz daha suclu. biz taraftar da neredeyse mal olacagiz. millette ne tipler var dalga gecilmiyor, ama biz taraftar olarak kendi kendimizi atiyoruz birilerine yem diye.

    futbolcumuza sahip cikmakta gittikce geriye gidiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın