resim
Lucas Elías Ontivero
Takım:Trinidense
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 344
    ben bu "çocuğun" neden bu kadar acımasızca eleştirildiğini anlamıyorum abi. la bu ontivero ne etti size kardaşım? kaç maçta oynadı, ne kadar süre aldı, neyini görüp izlediniz de kesin yargılara vardınız? yeterince şans verilir, maç oynar, iş yapamaz o zaman eyvallah derim ama doğru dürüst süre bile almadı çocuk.
    türkiye kupası'nda deplasmandaki tokat maçına ilk 11 çıkmıştı, onda da cayır cayır yardırmıştı. takımın en iyisiydi. bir de yine kupadaki antalyaspor maçı var iç sahadaki, onda vasattı. onun dışında ligde oynatıldığı maç sayısı 3, aldığı dakika toplamı 61. a2'deyse 3 maça çıkmış, 2 golü var. a2 maçlarını zaten izlememişsinizdir, dolayısıyla görüp görebileceğiniz bölük pörçük maksimum 210 dakikaydı yani. bu süre böyle genç bir topçu hakkında kesin yargılara varmak için çok yetersiz.
    herkes tutturmuş satalım, sözleşmesini feshedelim, gitsin vs. diye ama ben cidden anlamıyorum bu mantığı. en mantıklı çözüm kiralamak olur. zira bu yabancı sınırı varken bu kadroda, bu şartlarda bizde forma şansı bulamaz. kiralansın, pişsin biraz, sonrasına bakarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın