resim
Éder Fabián Álvarez Balanta
Takım:Club Brugge
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Kolombiya
  • 76
    transferi halinde chedjou'dan + katkı sağlamayacaktır. capone35 arkadaşımızın da bahsettiği gibi; balanta -ki kendisi beğendiğim bir adamdır- semih ve chedjou ile aynı tip oyuncudur.

    fm tabiri ile anlatayım (fm istatistiklerini de koyayım tam olsun http://cdn2.footballmanagerstory.com/...initial-profile.png) semih'in partneri olmaması gerekir. nitekim orada yüksek olması gereken özellikler; anticipation, composure, concentration ve positioning.

    çünkü bizde zaten degajda kafaya çıkıp rakibi bozacak, savunma göbeğinde ilk basacak bir adam var. bu açıdan bakıldığında diğer stoper öne çıktığında veya bekin kademesine girdiğinde nerede duracağın veya rakip kendine basan diğer stoperi geçtiğinde nerede duracağını bilmesi ve rakibin açtığı topu alması gereken bir adam lazım bize. balanta ileride bunu yapabilecek kapasiteye kesinlikle sahip mi? sahip. ancak her takımın bir basan bir duran stoper özellikli adam aradığı günümüz futbolunda bu kadar net basan, çevik, hızlı ve güçlü bir adamı kimse duran stoper olarak kullanmayacağından bu özelliklerini geliştirmeye ihtiyaç duymayacağı kesin.

    sonuçta gerçekten iyi stoperdir. gelecekte yıllarca adından söz de ettireceği kesindir ama bize gelirse kariyerine de bize de yazık etmiş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın