resim
Éder Fabián Álvarez Balanta
Takım:Club Brugge
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Kolombiya
  • 69
    bir kere bile açıp da videosunu izlemedim. maçını hiç izlemedim. burada okumadan önce de adını bile duymadım. en son de la cuesta'larda falan kaldım ben yani.

    ama ben bu adamı istemiyorum kardeş. neden istemediğimi de hemen söyleyeyim. bu adamın boyu bir rivayete göre 1,82 diğerine göre 1,81. bunun yanında semihin boyu 1,84 telles 1,81 veysel 1,85.

    selçuk sneijder bruma ve olcanın da selvi boylu olmadığını düşünürsek yıllardır duran toplardan gollerin alasını yiyen, her hava topunda kalp spazmı geçiren galatasarayın ihtiyacı uzun boylu stoperdir kardeşim. mümkünse deve gibi olsun. ki bu sayede artık her korner gol pozisyonu olmasın her duran topta aha sıçtık demeyelim.

    rakiplerimize bakarsak : cardozo 1,93 demba ba 1,89 sow 1,80. geçen sene almeida'yı bile tutamadık. bu sene bunları nasıl tutacağız.

    bak bir kez daha altını çizerek söylüyorum ki bu adam belki efsane bir topçu olacak. çok yetenekli belki de yeni cannavaro olacak. ama bizim ihtiyacımız popescu tarzı bir adam. yani uzun, kalıplı ve biraz daha geride kalacak bir adam.

    bu olay aynı elimizde sneijder varken atıyorum kagawa'yı transfer etmek gibi. senin ihtiyacın forvet, stoper ama sen 10 numara alıyorsun. e kagawa kötü topçu mu değil. ama ihtiyacımız o değil.

    yabancı sınırı olmasa hemen gelsin. geleceğe yatırım olur tutmazsa da bu tutmasın der geçeriz. ama bir atımlık barutun varken onu da daha doğrusunda kullanmamak, işte bence yanlış olan bu.

    bir de bırakın herkes yazsın kardeşim fikrini. illa bütün sözlük aynı görüşte olacak değil ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın