• 1
    peşin not: bu başlığı açmak yerine, sözlük ile ilgili istekler kısmına birşeyler de yazabilirdim. ama arkadaşlarımın yorumlarını almak istemem beni bu başlığı açmaya mecbur etti. bu başlık bir anket değildir. o yüzden altına yazar ismi yazmak şu an için denyoluk olacaktır.

    sözlüğümüzde sayısız kaliteli yazarımız var. peki bizim gibi toy yazarlar, bu yazarlardan en kaliteli olanların kim olduklarını nasıl öğrenebilir ve onları nasıl onore edebiliriz?

    sözlüğümüzde yılın entylerine yönelik birkaç bölüm var. fakat bu sadece bir yazarın bir entrysine yönelik bir bölüm. peki her yıl sonunda, en çok on numara almış on tane yazar sırayla belirlense, ve istatistikler bölümünde açıklansa nasıl olur? sanırım gayet güzel olur. hem bu yazar arkadaşlarımız onore edilmiş olur, hem yazarlar arasında tatlı bir rekabet başlar, hem bu rekabet sayesinde yazılan yazıların kalitesi artar, hem de bizler rahatça bu insanların kim olduğunu öğrenip onların değerli yazılarını daha dikkatli bir şekilde takip edebiliriz. hatta bu uygulamanın aylara göre olan bir uyarlaması olsa gerçekten tadından yenmez olur.

    (bkz: yakında sözlüğün anahtarını isteyecek olan yazarlar)
    (bkz: smyrna)
App Store'dan indirin Google Play'den alın