resim
Éder Fabián Álvarez Balanta
Takım:Club Brugge
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Kolombiya
  • 65
    adamı prandelli beğenmiş, mancini beğenmiş, galatasaray scout ekibi beğenmiş, fifa beğenmiş, pes beğenmiş, fm beğenmiş... fakat klavyesinin başından dünyaya açılan galatasaray sözlük yazarı beğenmiyor.

    ne yalan söyliyim ben de isterdim defansa sezon başında bonservissiz alex'i alalım ya da popescu tekrardan gelsin oynasın. ama alex türkiye'yi tercih etmedi, popescu gibisi de bir kere gelir türkiye'ye. o halde yapılacak şey genç thiago silva'ları alıp yetiştirmek. ama dany'den ağzımız yandı ya bir defa... destek olsak ölürüz. galatasaray taraftarını da anlaması güç. neill defans yapamıyodu, 2 çalım atıyo diye taraftarın sevgilisi oldu. şimdi daha gelmeden dünyanın en potansiyelli oyuncularından birine düşmanız. biz en iyisi 7 milyon eu'ya balanta'yı almayalım, 6 milyon eu'ya tarık çamdal'ı alalım. zira türk insanı dünyaya açılan ufak penceresinden bunu hakediyor.

    oğlum ilkokulda falan vardı, belki hala vardır da ben çevreme sokmuyorum, mesela yeni bir ayakkabı alırsınız, heves kaçırıcı piç gelir, ooo hayırlı olsun kaça aldın der, siz de mecbur söylersiniz fiyatını, pahalıya almışsın kardeş bunlar şu kadar aslında çünkü dandik mal der gider. sözlüğün malesef aziz nesin'in belirttiği oranı o tiplere benziyo.

    sneijder'e bile laf edilen ülkeyiz biz. neyse allahtan o çoğumuzu susturdu. şimdilerde yalakalık zamanı kendisine. genç futbolcu bizim neyimize. amk taraftara kalsa o paraya öküz alacak. çünkü adamın hayatta bildiği en iyi yatırım o. ama ben yine de bu mantaliteye rağmen gelsin diyorum. kazığı yiyeceksek salih dursun'dan, yiğit gökoğlan'dan değil de eder balanta'dan yiyelim. en azından vizyonu büyük kazık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın