• 392
    başarılı olmanın sırları basittir. "yok aga ben kendim başarılı olacam" diyen arkadaşlar için spoiler içeriği taşır.

    - şimdi öncelikle takımın başına geçtiğinizde yapacağınız ilk iş taktik sekmesi olsun. kimin nerde nasıl oynayacağını ve görevlerini ayarlayın. atıyorum sneijder'i serbest oyuncu yapın, melo savaşçı oyuncu falan olsun. bu özellkleri ayarlarken taktik ekranında oyuncuların üstüne tıklayıp tek tek rolleri inceleyin. hangi özellikler tam olarak uyuyorsa onu seçin.

    - kondisyoner, fizyoterapist vs. personelleri seçerken getirebileceklerinizin en iyisini getirin. gerekirse takımdaki personelleri kovun. genç takım kuruyorsanız antrenörlerinizi iyi seçin, gençlerle çalışma özellikleri yüksek olsun.

    - sezon başında antrenmanlarda taktik / çok yüksek çalışın. taktiğiniz ne kadar erken oturursa o kadar iyi.

    - gerekirse sneijder - hamit gibi yüksek maaşlı oyuncuları gönderin ama kulübeye mutlaka 11 oynayabilecek 3-4 oyuncu alın. sezon içinde çok işinize yarayacak.

    - oyunun ilk 3-4 ayında takım tam randımanlı oynamaz. bu zaman diliminde puan kayıplarını azaltmak için maç içerisinde mümkün olduğunca taktik değiştirin. yeri geldiğinde 4-1-1-4 falan oynayıp yüklenin ama bunu yapın.

    - takımın boyunu mümkün olduğunca uzun tutun ve oyuncu transfer ederken sadece teknik özelliklerine bakmayın. güç / dayanıklılık / çeviklik falan bunlar hep önemli.

    daha fazlası için oyunda zaman geçirip biraz kurcalamanız gerek oyunu. bunlar sizi hayatta tutar şimdilik :/
App Store'dan indirin Google Play'den alın