• 39
    kendisi hakkında hiç bir bilgim yok, bizim taraftar grubunun başkanı, tanımam etmem, takip etmem önce bunu belirteyim.

    kendisini 1 ay kadar twitter'dan takip ettim, gözlemlediğimi yazıcam. yazdıkları şeyler sanki galatasaray'ın tüm taraftarlarının başı, galatasaray taraftarlarının hepsinin adına emri vaki konuşan, yani sanki galatasaray onun için varmış gibi, aslında daha net olabilirim düşüncelerimi yansıtmakta ayıp olacak diye yazmamaya çalışıyorum.

    1. si kimse benim adıma benle aynı renkte diye kimseye emri vaki konuşamaz !
    2. si başkansa başkan neyin başkanıysa onun adına konuşmalı,
    3. sü galatasaray futbol klübü ne ultra aslan'ı için, ne de kendisi için var, galatasaray futbol klübü tüm galatasaray taraftarı için var, çiftlikteki at koşturan jokey mi oluyosun birşeyin başkanısın diye?
    neyse daha fazla ağırlaştırmayayım yazımı.
    tekrar belirtiyorum kendisini tanımam etmem, bu söylediklerimi sadece twitter'da 1-2 aylık takip ederek söylüyorum haksız olabilirim. ancak benim adıma konuşan insanı sevmem, galatasaray her galatasaray'lının tuttuğu kulüp, camia.
    daha açıkçası dingo'nun ahırıymış gibi, en büyük oymuş gibi. başkansan belirli bir grubun başkanısın, klübün başkanı mısın ?
    ofsayt manyağı olabilirim. bu benim düşüncemdir, kendisi hakkında çok fazla bilgiye sahip olmadan yazdım bunu tekrar belirtiyorum. hissettiğim budur. hilmi bunu sevmedi *
App Store'dan indirin Google Play'den alın