• 19865
    "imzayı attığım için çok mutluyum. türkiye'nin en iyi kulübüne geldim. hayalimdeki kulüp galatasaray'dı. emeği geçen herkese, başkanlarıma teşekkür ediyorum. inşallah benim açımdan ve galatasaray açısından güzel olur. hayalim buraya gelmekti. daha iyi hizmet ederek camiaya hizmet etmek istiyorum. şampiyonlar ligi'nde en ileriye gitmek hedefimiz.

    trabzon'dan erciyes'e gittim. tabi erciyes'te 1. lig'den süper lig'e çıktı. orada unutamayacağım bir lig geçirdim. onlara başarılar diliyorum

    herkes bir şeyler yazabilir ama ben 1 sene boyunca orada çok şeyler öğrendim. benim trabzonspor'da kimseyle sorunum yok. 33 tane maç oynadım. istediğim gibi olmadı. çok iyi olmasada güzel şeyler yaşadım orada.

    futbolda pes ederseniz zaten kaybedersiniz. ben oynarım oynamam ama asla pes etmem. o yüzden her zaman çalışmam lazım. erciyes'te de kendime özel hoca tutmuştum kendime daha büyük yerlere gelmek için."

    galatasaray'da çok iyi oyuncular var. bu rekabet bizim için de çok iyi olur. çünkü galatasaray çok iyi bir takım ve bende elimden gelenin en iyisini yapmak için buraya geldim. herkes için daha iyi olur böyle.

    tabiki bu sene buraya gelmem çok önemli benim için. inşallah 4. yıldızı hep beraber takarız. bunun için çok çalışmamız lazım. aile olmamız lazım, bunu başaracağımızı düşünüyorum ben. inşallah iyi çalışıp bu sene 4. yıldızı takacağız.

    şampiyonlar ligi'nde oynamak benim büyük hayalimdi. profosyonel bir futbolcu için şampiyonlar ligi'nde oynamak en güzel şeylerden bir tanesi

    ilk defa italyan bir hocayla çalışacağım. fazla sorun yaşacağımızı düşünmüyorum çünkü italyanlar türklere benziyorlar. inşallah çok faydalı olur ve bizlere çok şey öğretir.

    dortmund bence şuan dünyanın en büyük takımlarından bir tanesi. altyapı olarak da dünyanın en iyileri arasında yer alıyorlar. 8 yaşında başladım orada ve 15 sene oynadım. disiplini, antrenmanı, turnuvaları ve maçları olsun benim için çok önemliydi. almanya'nın altyapısı dünyanın en iyileri arasında bana göre. bir futbolcu için tabiki altyapı çok önemli. orada bana şans verdikleri için onlara teşekkür ediyorum

    benim en iyi pozisyonum sol açık. dortmund'ta profosyonel olduğumda sağ bek, sağ açık ve forvet arkası da oynadım. benim için en iyi sol açık. benim için burada oynayacağım mevkii önemli değil, ben buraya oynamaya geldim. şuan kendimi yüzde 100 olmasa da hazır hissediyorum. hocalarla iyi çalışıp yüzde 100'e gelmek istiyorum.

    buraya ben iyi çalışmaya geldim. gol ya da asist olarak 5-10 olur onu şuan bilmiyorum ama kendiliğinden gollerim gelecek. benim için önemli olan takımımın başarısı.

    yasin öztekin
App Store'dan indirin Google Play'den alın