• 19856
    "sözüm ona akdeniz ülkesiyiz. akdeniz ülkesi insanları için sıcakkanlı, yardımsever, iyi niyetli derler. ama ben yıllardır, savaş, deprem, sel veya benzeri bir felaket yaşayan ülkelere yardım amaçlı giden türk takımı görmedim. ama felaket türkiye’de olduğunda gel atletico, gel chelsea. üstelik para almadan gelirler dünya kulüpleri.

    geçen yıl barış turu kapsamında barcelona messi’li kadrosuyla filistin’e gitti, maç yaptı. bugünlerde göz yaşı döktüğümüz filistinli çocuklara oyuncak dağıttı, onlarla maç yaptı rüya takım barça.

    ronaldo 2012’de kazandığı altın ayakkabısını açık artırmayla 1.5 milyon euro’ya sattı ve kuruşuna dokunmadan filistinli çocuklara bağışladı. yine bu yıl 2 milyon euro filistin’e yardım yaptı. sadece futbolcular değil ünlü sporcular her yıl milyonlarca doları afrika’ya, filistin’e veya felaket yaşayan ülkelere akıtıyor.

    ya biz? örnek burak ve selçuk daha yeni kontrat yeniledi ve paralarını artırdı. acaba akıllarından soma faciasındakilerine maddi yardım veya filistin’deki çocuklara küçük bir miktarını göndermeyi geçirdiler mi? hiç zannetmiyorum, umarım beni yanıltırlar.

    sözüm ona ölen meslektaşımız erkan koyuncu’nun çocuklarını g.saraylı yöneticiler okutacakmış. hiç inanmıyorum. göreceksiniz en geç 1 yıl içinde bunun bombası patlar.

    serhat ulueren

    kendisini hiç sevmem ama yazdıklarında haksız sayılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın