resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9774
    (bkz: arda turan oley!)

    slogan atıp kaçacaktım yine de içini doldurayım. mesele neverfall'ın da değindiği gibi arda efsane'dir süper galatasaraylıdır hatası yoktur meselesi değildir. benim bakış açıma göre arda turan'a yapılan şey suçluluk duygusunun dışa vurumu.

    evet suçlusun galatasaray taraftarı. arda turan ilk maçlarına çıktığında süpermen yaftası yapıştıran kimdir? galatasaray taraftarıdır. bugün şike konusunda ağzını açmayan yazılı ve görsel basın, aziz yıldırım etkisiyle yıpratmaya başladı arkadaş bu adamı. pardon adamı değil. senin gözündeki arda turan imajını. alttan alttan verdiler sinem kobal haberlerini. sen işte göt basın falan dedin ama her top kaybında aklına bu haberler geldi. bu adam ve takım formdayken bu adam geldi kapalıda gözümüzün önünde "ben burada ölücem" dedi. sen ne yaptın peki? tüketim toplumu olmanın layığını yerine getirdin! bir kötü giden sezonun ardından sanki o takımda servet çetin, barış özbek, mustafa sarp yokmuş da sadece arda turan varmış gibi kellesini almaya kalktın. kendi bilinçaltına yenildin.

    sen suçlusun galatasaray taraftarı. vefasızlığı eden sensin, süpermen dediğin, bayrak adam yaptığın, metin oktay dediğin çocuğa karınca ezmez şevki olamadın. ultraslan denilen boş beleşlere uydun. şimdi bu vicdan azabının acısını önce bir kabul et. yaşa bu acıyı. bu acıyı kabul etmeden kurtulamazsın. kurtulamadıkça adamla empati yapamazsın. bu adam 15 yaşında çocukken tanıdı emre'yi acun'u vs. adam milli takıma gidiyor hopp acun hopp emre. bir davete gidiyor hop acun hop emre. olm adam senin benim gibi lan ortaköye gitmiyim ercanları görmeyeyim gibi bir lüks içinde değil. bu çocuk galatasaraylı. hataları oldu mu elbette oldu. eşşek kadar adamlar hata yapıyor. sen de yapıyorsun o da yapıyor.

    karşılaştırılan adamlara bak tanju çolak vs. burada yazılanları gördükçe git çocuk fenere de gitsen yeridir diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın