• 1
    dünkü maç* için açık tribünde yerimi almak için gişelerden geçmeye çalışırken önümdeki sırada gördüğüm taraftardır. her yerde sarı kırmızı ve galatasaray formalı yüzlerce insan olmasına rağmen bu taraftarı sırtında yazan isimle ayırt etmek çokta zor olmadı. zira benim gibi bu taraftarı fark edenler şaşkınlık içerisinde kalıp, durumu anlamlandırmaya çalışırken bu konuşmalara şahit olup onu görmeyenler bile bu taraftarı görmeye çalıştı. formasının numara ve numara altı bölümünde de başka bir şey yazmıyordu. hani bir küfür ya da mesaj ile ironi yapmış olduğuna inanmaya çalıştım ama adam etraftan yükselen tepkilere ve yorumlara hiç oralı bile olmadı ve gayet rahat bir şekilde gişelerden geçip stada giriş yaparak ortadan kayboldu. kendisine ulaşabilme imkanım olsaydı gerçekten ne amaçla bu ismi sırtına yazdırdığını öğrenmek isterdim.

    şimdi belki bu taraftarın adının ve soyadının bu malum kişinin adı ve soyadıyla aynı olduğunu düşünenler olabilir. o zamanda yine şöyle düşünürüm: e o zaman sırf aziz yazdırsaydın be kardeşim!

    şikeye bulaşmış, türlü türlü pisliklerle ülke futbolunun adeta içine etmiş bu zatı seven bir galatasaray taraftarı var mıdır merak ediyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın