resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9771
    benden nasıl takıma daha yararlı oluyormuş merak ediyorum cidden beni aydınlatabilecek var mı ?

    arda olmazsa galatasaray mı olmazdı? galatasaray olmasa arda mı olmazdı ?

    kimin kime yararı var bir düşünelim bence. duygusallığı kenara bırakarak düşünelim. arda dediğimiz adam " türkiye'de basın beni rahat bırakmıyo yea" dedikten bir süre sonra çok sevdiği galatasaray'ını (yersen) bırakarak kaçmış gittikten sonra magazin programlarından eksik olmamak için elinden geleni yapmıştır. hala " beşiktaşı çok seviyorum" " fenerbahçe reröre" demesinin tek nedeni basında kendisinin haber yapılarak popülerite kazanmaya çalışmasıdır. bu işin başka mantıklı bir açıklaması olamaz.

    galatasaray'ı çok seviyorsan galatasaray düşmanlarının elinin eteğinin altında dolanmayacaksın. sevmiyorsan zaten sorun yok istediğini yapabilirsin ama benim takımımın adını ağzına almayacaksın o vakit adamın samimiyetini sorgularlar.

    arda susarsa ( ki böyle bir şeye tanık olmadık henüz ) kimse buraya gelip ezik ergen gibi yorum atmaz. arda efendi galatasaray'ı ağzından düşürmeyecek, ligimizi şikeden ne zaman başlayacağı bile muaama durumuna sokan adamların yanında yer alacak biz de laf etmeyeceğiz öyle mi ? bunu söyleyen ezik ergen her gün fatih terim başlığında ağlıyor. bu ne yaman çelişkidir arkadaş ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın