resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9769
    6 ağustos 2014 galatasaray atletico madrid maçında elano'ya pas atmamis bencil futbolcu. artik galatasaray'a faydadan cok zarari var. zaten sakat, yattigi yerden parayi kazaniyor. sezon biter bitmez defolup gitmeli.

    bunu diyen sezon sonu arda turan gidince "bizi satti, hainnn" dedi. evet biliyorum, sezon baslayacakken ama transfer sezonu hala acikken gitti. ama unutma, sike olayi patlak vermis, lig baslangici ertelenmis, kimin hangi avrupa kupasi katilacaginin belli olmadigi bir donemde gitti bu adam. turk futbolunu satti de, ama galatasaray'i satti deme amk. sezon boyunca su sozlukte edilen hakaretleri bilmesek yalaninizi yicez de..

    deniliyor ki fanboylari soyle soyle yapsa da savunacak, bu ne bicim seymis, arda galatasaray'dan ustun degilmis... lan!! bak lan diyorum, sen hergun buraya gelip ezik ergen gibi bu adama laf atip durmazsan, kimse de savunmaz. allah'tan galatasaray sizin gibi liselilerin elinde degil, yoksa her sene takimda toplu katliam yasanirdi. gelin gorun ki sizin gibi liselilerin elinde olmasi mi daha tehlikeli yoksa lisecilerin mi hala karar veremiyorum. candan ercetin de cok guzel sarki soyluyor yeaaa...lan baskasi yalan, dunyada olumden baskasi yalan. su adam birgun olur gider her fani gibi, gunahina girmeyin. pisman olursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın