resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9762
    nasıl oluyor da senden benden daha galatasaraylı oluyor, aklım almıyor.

    arkadaş, bir takımın sahibi "taraftar"dır. sen değil misin cebindeki son paraya maç bileti alan? sen değil misin ödeyemeyeceğini bile bile kredi kartına taksitle forma alan?

    bu konu arda'yla da ilgili değil sadece. terim de dahil mesela. terim nasıl olur da benden daha galatasaraylı olur? kendi egoları yüzünden "her yıl sözleşme 1 yıllık geliyordu, bu sefer neden 2 yıllık geldi?" diyerek sözleşmeyi geri itmedi mi? ya da ünal aysal? terim'le inatlaşıp kendi egolarına yenik düşmedi mi?

    ya da arda? kariyeri, hedefleri için galatasaray'dan ayrılmadı mı?

    taraftar olarak senin hedefin "galatarasaray taraftarı olarak başarıyı yakalayıp daha sonra avrupa'ya gitmek, serie a'dan bir takım tutmak" mı?

    hayır amınakoyim, hayır. sen galatasaraylısın; hem de arda'dan, terim'den, ünal aysal'dan daha çok galatasaraylı.

    senin galatasaray sevgin saf. çıkar gütmüyor. sen karşılıksız seviyorsun. para kazanmıyor, aksine kaybediyorsun. onlar öyle değil. evet, para kazanmak zorundalar, ki kazansınlar da, ama onların sevgisiyle bizim sevgimiz aynı değil, şunu bi anlayın.

    emre belözoğlu, uefa şampiyonluğunda çok payı olan bi futbolcu, kimse inkar edemez. düz mantıkla emre, senden benden galatasaraylıdır.

    oldu bu böyle şimdi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın