• 3263
    orta saha rotasyonu bok gibi olan takım.
    hücum hattında 3 yabancı kullanıyorlar. defansta bir ve yeni transfer diego. yani orta sahada takımı götürecek oyuncuları türk olmak zorunda 14/15 sezonunda şikecilerin. elde kim var? mehmet topal, emre ve alper potuk. mehmet - alper ikilisi diego'lu bir fenerbahçe'de yeterli sertliği sağlayamaz. emre geldi 35 yaşına. bütün sezon idare edebilir mi bilinmez. o bölgeye transfer yapmazlarsa fena patlayabilirler. özellikle mehmet topal'ın sakatlığını kaldıracak güçleri yok. bu gün ilk 11 planlarımızda olmayan hamit altıntop adım gibi eminim fenerbahçe için kurtarıcı olur.

    ayrıca madem ofansif orta sahalı bir sistem kuruyorlar. salih uçan'ı roma'ya vermeleri de büyük hata oldu. zira diego salih rotasyonu pekala meireles'i de kullanma imkanı verecekti ersun yanal'a.

    mevcut kadrolarıyla avrupa kupalarında da oynasalar sezonun yarısında kesilir kalırlardı. ancak bu haliyle bile bu ihtimal mevcut. en büyük artıları ise türkiye şartlarında müthiş iki beke sahip olmaları. aslında forvet hatlarını bu kadar becerikli gösteren şey de bu bek katkısı. ben fenerbahçe'ye karşı oynasam özellikle caner üzerine maç boyu baskı uygulardım. adam bildiğim lahm kesildi başımıza. oyunu sol bekten yönetiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın