• 19842
    "birkaç gündür basında sonraki rakibimiz konuşuluyor. ama durum böyle değil. yarın çok zor bir maçımız var. feyenoord buraya turistik bir seyahete gelmiyor. buraya bizi yenip turu geçmeye geldiler. en az rotterdam'daki kadar başarılı olmak istiyorum. az çok benzer bir oyun oynayacağız. orada uyguladığımız taktiği burada da oynamaya çalışacağız. ama özellikle üçüncü bölümde daha sonuca dönük oynamamız gerekiyor. ilk maçta bunu yeterince iyi yapamadık. yarın bunu daha da iyi yapmaya çalışacağız."

    "serdar'ın oynama ihtimali oldukça düşük gözüküyor. oğuzhan'ın durumu daha değişik. onun durumuna bakacağız. ama şu kesin ki yarın tam olarak hazır olmayan bir oyuncumuzu sahaya sürmeyeceğim. demba ba'yı da ilk onbirde oynatabilirim. buna yarın karar vereceğim. zaten pek fazla seçeneğimiz yok."

    "transferlerle ilgili yönetimle irtibat halindeyim. mutlaka bir şeyler olacak. ama iyimserim."

    "taraftarlarımız geçtiğimiz sezon tromso ve gaziantespor maçında tribünleri doldurdular. sonra galatasaray maçında rekor kırdılar. sonrasında ceza aldık. ama sezonun ikinci yarısında uzun süre 10 kişi oynadığımız maçı onların desteği ile kazandık. yarın da onlara her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak."

    "demba ba her hafta daha iyiye gidiyor. henüz yüzde yüz hazır diyemem. ama oynamak için hazır durumda. onun sahada koyduğu kalite bize her anlamda önemli bir özgüven aşılıyor. kerim ile ismail geçen sezon fazla oynama şansı bulamadılar. pedro ise ikinci yarının tamamında oynadı. mustafa'nın kendisine de bir çok defa söyledim. mustafa marttan bu yana başka bir oyuncu durumuna geldi. bir gol takıntısı vardı. bundan kurtuldu. artık daha özgüvenli oynuyor. bu da haliyle sistem için bize daha fazla seçenek sunuyor. tabii ki demba ba ve mustafa'nın performansları yüksekse onları kullanmamak aptalca olur. kerim ile ilgili şunu söyliyim. onun mevkisinde oynayan başka oyuncular vardı. ama bu yaza çok hazır geldi. artık konsantrasyonu daha fazla olan bir oyuncu."

    slaven bilic
App Store'dan indirin Google Play'den alın