• 9
    savaşa gitmeyip aldığı general harrington kupasını övünç kaynağı yapan, çanakkale'de ve kurtuluş savaşı'nda 'ama ben aydınım yaaee' demeyerek şehit düşmüş galatasaray lisesi öğrencilerinin olduğunu bile bile, şu takıma fransız takımı deme edepsizliğini (fransız takımı olunca da bir şey olmuyor ya gerçi, bildiğin ırkçı söylem, fenerbahçe'ye rum takımı diyen gerizekalı gibi) gösteren, vatan haini yakıştırması yapan, üstüne her 18 mart'ta samimiyetsizce ve şerefsizce o şehitler üzerinden edebiyat parçalayan, kısacası işi gücü ezeli rakibiyle uğraşmak olan güruhun bir başka sikik beyanatı.

    genelde karşılıklı tartışma esnasında siz uefa kupası namına hiçbir şey belirtmemişken biri çıkar ve der ki 'tamam tamam sizin uefa kupanız var' , be amk gerizekalısı ben şimdi konusunu mu açtım bunun? bir fenerli bana '6-0 eki eki' dediğinde en fazla gülüp geçiyorum, hakikaten ne maçtı diyorum, taraftarlarımıza yaptığı itlikleri, o maçın atmosferini falan anlatma zahmetine girmiyorum, bu sefer de mağlubiyeti kabullenemedi diyecekler halbuki alakası yok, sakin kalıyorum ki zaten normali de bu; ulan ne zaman konu avrupa'da başarıya gelse bu gerizekalılar gereksiz bir sinire giriyor, sonra da 'tamam tamam sizin uefa kupanız var'.

    sonra gerizekalı deyince kızıyorsunuz amk. bunlara küfürsüz bir şey anlatabilene veyahut bunların bir salaklığını küfürsüz izah edebilene de plaket vermek lazım, deniyorum deniyorum olmuyor. sözlükte küfür istemiyorsak bence fenerbahçe gerizekalılıkları paylaşılmasın. sbt. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın