resim
Erkan Zengin
Takım:Segeltorps IF
Mevki:Sol Kanat
Yaş:38
Boy:-
Uyruk:İsveç
  • 209
    ben de herkes gibi kendisinin çok bencil olduğunu hatta bu yüzden küçük takımların büyük oyuncusu kalıbının kendisine cuk oturduğunu düşünmekteydim; ta ki cimbom statistic'teki analizi okuyana kadar. ilk önce kendisinin beşiktaş tecrübesinin erken bitmesinin kendi hatasından ziyade dönemin teknik ekibinin suçu olduğunu belirtmek isterim çünkü erkan'ı o dönem beşiktaş sağ bek olarak kullanmıştı çok net hatırlıyorum. hatta ben kendisinin sağ bek olduğunu zannediyordum.

    cimbom statistic'in analizinde bir çoğumuzun hakkındaki olumsuz düşünceyi kırabilecek bir kaç ayrıntı var ki benimkini kırdı. birincisi eskişehirspor geçen sezon'un en az gol atan 2. takımı olmuş, birincisi kümeden düşen kayserispor'muş. takımın gol noktalarında oynayan oyuncular belli ki çok formsuz bir sezon geçirmiş. o yüzden erkan'ın asist sayısı baya bir az gözüküyor ki bu istatistik bir yerde tarık çamdal'ın da asist sayısının neden az olduğu konusunda bize bir ışık tutuyor. bencilliği ise yine aynı nedenden dolayı hucum oyuncuları madem atamıyor bari ben atıyorum mantığından dolayı bilinç altından çıkmış olabilir. aşağıda paylaşacağım video'yu izlerseniz siz de hak vereceksiniz en az 6-7 tane net asisti saçma sapan bir şekilde harcanmış. bir de kadromuzda sadece bruma'nın bileklerine çok hakim olduğunu ve dar alanda bile çalım atabildiğini düşünürsek erkan bu konuda yerli oluşuyla elimizi çok kuvvetlendirir. dediğim gibi hakkında yapılan analiz benim fikrimi değiştirdi, eğer konu hakkında biraz objektif düşünürseniz tahmin ediyorum ki sizin de fikriniz değişecektir.

    son olarak bir arkadaş büyük takımdan bencilliği yüzünden yollandığını yazmış ama gerçekten de adamı sağ bek oynatıyordu beşiktaş. ben kendisini eskişehirspor maç özetlerinde hucumda yardırırken dumura düşmüştüm çünkü beşiktaş yüzünden adamı sağ bek zannediyordum. lütfen kendinize karşı dürüst olun rotasyonda sadece koşan aydın'ı mı yoksa açık alanda ancak yardırabilen, oyun bilgisi çok düşük amrabat'ın mı yoksa erkan'ın mı olmasını istersiniz. en nihayetinde galatasaray'da eskişehirspor'daki gibi bencil de olamaz çünkü orada başroldeyse burada yarımcı rolde olacaktır.

    http://www.youtube.com/watch?v=W0ck2NiVsYA

    http://www.cimbomstatistic.com/...camdal-neden-onemli/
App Store'dan indirin Google Play'den alın