• 295
    içlerinden sarı-kırmızı çubuklu olanı squer.it denen, şu ana kadar sözlükte başlığı dahi açılmamış bir site tarafından dünya beşincisi seçilmiş. taraftarın beğenisini eleştirmeden önce haberi doüru okumak lazım ki beyaz forma hakkında herhangi bir değerlendirme yok, demek ki beyaz formaya atlet benzetmesi yapanları ilgilendiren bir durum da yok.

    sanırım beyaz formayı konu dışı bıraktık. çubuklu forma ise isterse dünya formalar birliği* tarafından galaktik birincilikle ödüllendirilsin bir kişinin gözüne çirkin geliyorsa o kişi için çirkin olur. herhangi kurumun beğenisi benim kişisel beğenimin önüne geçemez. bana göre çirkinse çirkindir. hiç mi herkesin beğendiği bir şeyi beğenmediğiniz olmuyor, moda diye meireles'in giydiği ayakkabılardan mı giyiyorsunuz?*

    bana göre ise, çubuklu sarı-kırmızı forma güzel olsa da takımın birinci forması parçalı kalmalıydı. bu tip kulüp kültürü konularında üç-beş forma fazla satma argümanını ne yazık ki asla anlayamayacağım. beyaz forma ise üzerine reklam alırsa belki toparlar ancak şu anki haliyle oldukça vasat.

    formaların 140 lira olması dolayısıyla forma alamayan, alabilse de almak istemeyen taraftarın eleştirilerinin neden saçma bulunduğunu da anlamıyorum. galatasaray taraftarlığı ne zamandan beri gs store'ye para bırakmakla ölçülüyor? eğer kulübümüz sadece takımımıza olan sevgimiz dolayısıyla ürünlerini oldukça pahalı satıyorsa bunu tabi ki eleştirebiliriz. çok zengin de olsak, milyonlarla da oynasak bir formaya 140 tl vermenin mantığını sorgulayıp bunu yanlış bulabiliriz. galatasaray sevgisi kulübe para kazandırmakla ölçülemeyeceği gibi forma da günümüz şartlarında pahalı kere pahalıdır.

    bu arada hepiniz sevseniz de türkan şoray gayet abartılmış bir oyuncu.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın